Източник lamqta.comОвен  Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Източник lamqta.comОвен  Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Най-големият скъперник в зодиака днес ще прояви разточителство и това ще му коства много

Източник lamqta.com

Овен 
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг.

Телец

Какво пък - откакто сте работили толкоз старателно, имате още време, с цел да извършите този ден паметен. Нали и сами знаете какви ставате, когато Ви обхване целенасоченост на работното място? Бихте желали да се запознаете от близо с някой придружител, който избира качеството количество. Правете всичко вярно: цветя, изискана храна, музика... Намерете нужния човек, и на разположение ще имате и всички нужни ингредиенти. 
 

Близнаци

Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.
 

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия. 
 

Лъв

Денят дава обещание хармонични връзки с близките, само че не може да Ви избави от нуждата да работите. Стабилният приход и вероятността на време да заплатите настоящите сметки, пътувания, образование, или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен тласък за целенасочена планомерна активност. Постарайте се да укрепите или да възстановите положителните връзки с подчинените и сътрудниците, а по този начин също и с хората, които Ви вършат някакви скъпи услуги. Добър резултат може да се получи от тествани в миналото способи на лекуване или здравни превантивни ограничения. 
 

Дева

Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Сега или в никакъв случай! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия обичан човек това, което мислите за него. Или направете това, което (казано под секрет) е трябвало да извършите прекомерно от дълго време, само че все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят триумф!
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!
 

Водолей

Не би трябвало да вземете виновни финансови решения - има риск да деянията немарливост и да погледнете през просото на доста значими неща. Енергията, настойчивостта и амбициозността, които в този интервал на живота Ви очевидно са Ви свойствени, през това денонощие са малко смекчени. Не се захващайте с нови планове, а по-добре довършвайте започнатото. Бърборенето по телефона или съзерцаването на пейзажа през прозореца напълно няма да пречат на работата, а дори в противен случай, ще способстват за ободряване на мислите Ви и тласкане към непредвидени действия. 
 

Риби

Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР